Neem jij al deel aan het platform Zeeland zorgt samen?

Het Regioplatform www.zeelandzorgtsamen.nl ondersteunt samenwerking tussen vrijwilligers en professionals van diverse organisaties (zorg, welzijn, wonen) en gemeenten in Zeeland. Als vertrekpunt stimuleert en versterkt dit platform de communicatie tussen informele en formele cliëntondersteuners/meedenkers. Maar ook andere thema’s en projecten kunnen aan het platform worden toegevoegd!

Over Zeeland Zorgt Samen

Zeeland Zorgt Samen biedt de mogelijkheid om inhoudelijke vragen te stellen aan professionals uit de regio, kennis & ervaringen met elkaar te delen en elkaar te vinden over de organisatiegrenzen heen. Ook kun je als (informele) professional een online themagroep starten om met directe collega’s in beslotenheid samen te werken en te communiceren. Denk bijvoorbeeld ter ondersteuning Multidisciplinair overleg (MDO), online intervisie of deskundigheidsbevordering. Het platform biedt hiervoor een beveiligde omgeving.

Ben je professional of vrijwilliger in Zeeland en wil je verbonden zijn? Maak dan een profiel aan op www.zeelandzorgtsamen.nl en werk samen met honderden deskundigen in Zeeland! Wil je meer informatie bel dan met Thomas 06-54242946, of stuur een mail naar t.dollevoet@1sociaaldomein.nl